Ιταλία: Ξενοδόχος αμύνεται για την κατάληψη του ξενοδοχείου του

Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης
Foto: youtube-screenshot / serviziopubblico.it

Για να γνωρίσουν οι Έλληνες τι πραγματικά τους περιμένει από τις παλινωδίως των άχρηστων μπουμπουνοκέφαλων της κυβέρνησης που ασχολούνται με το λεγόμενο μεταναστευτικό. Και όπου μετανάστες ή κυνηγημένοι από τις εστίες τους είναι νέα άτομα, που μαγευμένα απο την σειρήνα Μέρκελ ταλαιπωρούνται μήνες τώρα στα Βαλκάνια, χωρίς προοπτική να φτάσουν ποτέ στην Ιθάκη που ονειρεύονται

 

Όπως γράφει η αυστριακή εφημερίδα „Wochenblick“ στο ξενοδοχείο του Luigi Fogli στο Ficarolo της επαρχίας Rovigo κοντα στη Βενετία συνέβησαν δραματικά γεγονότα. Αστυνομικοι της Gendarmeria και άλλοι υπάλληκοι του Ficarolo έφτασαν στο ξενοδοχείο και ζήτησαν από τον ξενοδόχο να αφήσει 15 Αφρικανούς „μετανάστες“ να μπούν στο ξενοδοχείο για να μείνουν εκεί για αόριστο χρονικό διάστημα. Τις σκηνές που ακολούθησαν κινηματογράφησε η κόρη του.

Luigi Fogli: „Αυτοί δεν θα μπουν εδώ μέσα!“
„Δεν θα μπείτε μέσα! Αυτοί δεν θα μπουν εδώ μέσα!“!“ κραυγάζει ο Fogli και προσπαθεί να τους εμποδίσει να μπούν μέσα.

Όμως οι προσπάθειές του πήγαν χαμένες. Η Gendarmeria και οι άλλοι κρατικοί υπάλληλοι τον έσπρωξαν και μπήκαν στην είσοδο, ακολουθούμενοι από τους 15 Αφρικανούς, που κάθησαν στις πολυθρόνες του λόμπυ.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο Luigi Fogli είχε αρχικά συμφωνήσει με τις αρχές να δεχθεί τους „μετανάστες“ κάτω από συγκεκριμένες προύποθέσεις. Άλλαξε όμως γνώμη, όταν διαπίστωσε, ότι οι αρχές δεν τις τήρησαν. Τότε οι αρχές διέταξαν την κατάσχεση του ξενοδοχείου.

Επιστρέφουμε στα ημέτερα. Κάτι ανάλογο γίνεται σε πολλά σχολεία της χώρας, όταν οι γονείς των μαθητών δεν θέλουν „μεταναστόπουλα“. Υπάρχουν δε και περιπτώσεις, όπου κάποιες „αλληλέγγυες“ οργανώσεις (που πληρώνει ο Σόρος) βάζουν σε ιδιωτικά ξενοδοχεία δια της βίας ξένους. Μια βαθμίδα πιό κατω από την Ιταλία. Γιατί εκεί λειτουργεί τουλάχιστον κατά κάποιον τρόπο κράτος και αστυνομία. Στην Ελλάδα αυτά δεν λειτουργούν.

Όταν ένας ταραχοποιός γίνεται Πρωθυπουργός και κάνει υπουργούς ή διευθυντές των αρχών ασφαλείας όσους από το τσούρμο του θεωρεί ότι θα του παρασταθούν, τότε αυτό που έχουν στην κατοχή τους δεν είναι κράτος αλλά μπουρδέλο. Δείτε φωτογραφιες από τις καταστροφές κατά την „επέτειο του Πολυτεχνείου“ και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης  22. November 2016
Rubrik: Minderheiten/Flüchtlinge/Migration

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert