Φυγάδες και “Hotspots”

Bild: Intellihub

Η ανικανότητα, αγνωσία, η επίπλαστη καλοκαγαθία και προ πάντων η απέραντη βλακεία της κυβέρνησης που σύρθηκε στην δημιουργία των μερκελικής εμπνεύσεως “Hotspots”, οδηγεί τα νησιά του Αιγαίου και την Ελλάδα γενικότερα στην καταστροφή. Στην Χίο συστήθηκε μια οργανωτική επιτροπή αγώνα για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μ‘ αυτά τα “Hotspots”. Έχει δυνατότητες να πετύχει κάτι; Μάλλον όχι

 

Διαβάζω στον „Πολίτης“ Χίου: „Επιτροπή αγώνα συνέστησαν πολίτες της Χίου διαμαρτυρόμενοι για την επικίνδυνη τροπή που έχει λάβει η κατάσταση με το προσφυγικό πρόβλημα του νησιού, ζητώντας άμεσες και ουσιαστικές επεμβάσεις από τις τοπικές αρχές προς την κυβέρνηση και παράλληλα προαναγγέλοντας μεγάλο παγχιακό και ακομμάτιστο, όπως το χαρακτηρίζουν, συλλαλητήριο στην Πλατεία Βουνακίου στις 28 Σεπτεμβρίου“ („Εναντιωνόμαστε στις πολιτικές, όχι στους ανθρώπους„).

Και το άρθρο συνεχίζει: „Με επιχειρήματα που καταθέτει αναφορικά με όλα τα τρέχοντα ζητήματα που έχουν προκύψει για το μεταναστευτικό και σύνθημα «Εναντιωνόμαστε στις πολιτικές, όχι στους ανθρώπους», η Επιτροπή αναφέρεται στις αποτυχημένες μέχρι στιγμής ενέργειες της κυβέρνησης για το θέμα και στρέφεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του υπουργού Γ. Μουζάλα για τις αδιέξοδες και χωρίς προγραμματισμό πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει“.

Αγαπητοί πολίτες της Χίου: Συμμέριζομαι την αγανάκτησή σας για την τραγική θέση που σας έφερε η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως πριν προχωρήσετε στις δράσεις σας επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω μερικά πράγματα:

  • Γνωρίζετε, αν η συμμορία που κυβερνά την Ελλάδα έχει μια πολιτική στο μέγα αυτό πρόβλημα που πονηρά ονομάσθηκε μεταναστευτικό αντί για ένα πρόβλημα ανθρώπων, που εγακαταλείπουν άρον άρον  τις χώρες τους για να φτάσουν στον „παράδεισο“ της Γερμανίας; Νομίζετε, ότι η κυβέρνηση ενεργά αυτοβούλως και άρα μπορεί να κάνει μια δική της, εναλλακτική πολιτική, στο πρόβλημα που σας δημιούργησε;
  • Γνωρίζετε λοιπόν, ότι η εγκατάσταση των φυγάδων στο νησί σας είναι μια απόφαση εκτελεί ο Τσίπρας κατόπιν διαταγών της γερμανίδας Καγκελαρίου, Angela Merkel, που με τη σειρά της πιέζεται γι‘ αυτό από την Ευρωπαϊκή Ένωση και της υπεράνω όλων αόρατης κυβέρνησης του διεθνούς Σιωνισμού που ελέγχει και καθοδηγεί όλους αυτούς, τον Τσίπρα, την Merkel και την Ευρωπαϊκή Ένωση;
  • Και, ούτως εχόντων των πραγμάτων, νομίζετε, ότι εσείς μπορείτε με τις διαμαρτυρίες σας να αλλάξετε κάτι σ‘ αυτές τις άνωθεν ειλημμένες αποφάσεις ή θα μείνετε μόνο με τις διαμαρτυρίες σας, που τελικά θα χρησιμοποιηθούν απο κάποιους που έχουν άλλα συμφέροντα μόνο για να δείξουν, ότι έχουμε Δημοκρατία και ο κόσμος μπορεί να διαμαρτύρεται ελεύθερα;

Τα λέω αυτά, διότι διαβάζοντας τις, επαναλαμβάνω, απόλυτα δίκαιες διαμαρτυρίες σας, βλέπω, ότι δυστυχώς δεν έχετε συλλάβει το πρόβλημα σ‘ όλες τις εις μήκος και βάθος διαστάσεις του, κάτι που είναι απόλυτα αναγκαίο για διαμαρτυρίες και δράσεις, αν δεν θέλουμε να γίνονται, όπως καθημερινά στην Αθήνα, για να ξεσπάσει ο κόσμος, χωρίς το παραμικρό αποτέλεσμα.

Ας πάρουμε λοιπόν τα παραπάνω σημεία ένα ένα:

  1. Οι ντενεκέδες που κυβερνάνε αυτή την στιγμή την Ελλάδα δεν έχουν λόγω της ιδεολογικής τύφλωσης που τους παραδέρνει, την παραμικρή ιδέα για τους λόγους που προκάλεσαν τα ρεύματα των φυγάδων απο τις χώρες της Μέσης Ανατολής προς την δυτική Ευρώπη και κυρίως προς την Γερμανία. Θεωρούν τους φυγάδες σαν μετανάστες, περίπου σαν τα εκατομμύρια των συμπατριωτών μας, που ξενητεύθηκαν λόγω φτώχειας, και τον εαυτό τους στον ρόλο του καλού καγαθού που βοηθάει ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ακριβώς αυτό που προβλέπει η παραπλανητική πολιτική για την μετακίνηση πληθυσμών από περιοχές που γίνονται πόλεμοι (Ιράκ, Συρία και αλλού) προς την Ευρώπη.
  2. Σκοπός της πολιτικής αυτής δεν είναι σε καμμία περίπτωση η βοήθεια σε ανθρώπους που υποφέρουν, αυτό ποσώς ενδιαφέρει τις ύαινες του Ηγεμόνα, ο σκοπός τους είναι, με τους Άραβες, Ασιάτες και Αφρικανούς που προωθούν, να αλλοιώσουν την φυλετική σύνθεση των ευρωπαϊκών χωρών, να κάνουν τους Ευρωπαίους σκοτεινόχρωμους και να αξαφανίσουν τις όποιες φυλετικές ιδιαιτερότητες έχουν, ακριβώς αυτό που προβλέπει το σχέδιο Paneuropa του ιδεολόγου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi „Die Europäische Nation“, να γίνει η Ευρώπη ένα χωνευτήρι λαών και φυλών, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που (θα) βρίσκονται υπό τον έλεγχο της λεγόμενης αριστοκρατίας του πνεύματος, όπως θεωρεί ο Σιωνισμός τους Εβραίους (βλεπε και „Kalergi’s Baby: The Hydra That Is The European Union“). Σκοπός τους είναι επίσης, να αποψιλώσουν πληθυσμιακά και να αποδυναμώσουν τις χώρες που σήμερα προβάλλουν ακόμη μια αντίσταση στα σχέδια του σιωνιστικού Ηγεμόνα, όπως η Συρία.
  3. Για όλα αυτά παραπέμπω στα πολυάριθμα άρθρα που δημοσιεύθηκαν σ‘ αυτήν εδώ την ιστοσελίδα και διαπραγματεύονται τις στρατηγικές αυτές, που τις μέρες μας γίνονται απο τα πιόνια της παγκόσμιας σιωνιστικής ελίτ σε ΗΠΑ και Ευρώπη, τις επεμβάσεις τους για αλλαγή καθεστώτος (regime change) στην Γιουγκοσλαβία, την Ουκρανία, την Βόρεια Αφρική, το Ιράκ, την Συρία και έπεται συνέχεια („Πατριωτικά Κινήματα ή False Flag Operations;“, „Obama’s Gun-Running Operation„, „Europäische Union„, „Die Geschichte der „Neuen Weltordnung“ και πολλά άλλα.
  4. Η εγκατάσταση των φυγάδων αυτών στο νησί σας όπως και στην Λέσβο, Σάμο ή Κω, συστατικό στοιχείο της δημιουργίας μιας σιωνοκρατούμενης Ευρώπης, έγινε σε συνεργασία με τα πιόνια του Σιωνισμού την Γερμανίδα Καγκελάριο Angela Merkel, τον Τούρκο καμπάνταή Recep Tayyip Erdoğan και τον τρόφιμο των Εξαρχείων και θαυμαστή της τρομοκρατίας Αλέξη Τσίπρα. Στη μικρή Σύνοδο Κορυφής που έγινε τον Οκτώβριο του 2015, ο Τσίπρας δεσμεύθηκε για την υποδοχή 50.000 φυγάδων στα κέντρα καταγραφής και ταυτοποίησης (“Hotspots”), που θα χρηματοδοτήσουν η Ε.Ε. και ο ΟΗΕ κυρίως στα νησιά του Αιγαίου, απέναντι απο την μικρασιατική ακτή. Και τον περασμένο Μάρτιο ο ίδιος Τίπρας συμφώνησε στην δημιουργία αυτών των “Hotspots” στα νησιά, ενώ η Μerkel του υποσχέθηκε, ως αντάλλαγμα, να κάνει τα στραβά μάτια στις μεταρρυμίσεις που προβλέπονται στα Μνημόνια που υπέγραψε.
  5. Ένα παγκόσμιο δίκτυο, αποτελούμενο από τον ΟΗΕ, την ΕΕ, από πολιτικά κόμματα, μασονικές στοές, μέλη των κυβερνήσεων και μεγάλες διεθνείς δεξαμενές σκέψεως, κατευθύνουν με το πρόσχημα των καταστροφών που προκαλούν οι πόλεμοι και οι δράσεις των ΗΠΑ, της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας και του Ιραήλ και των τρομοκρατικών οργανώσεων που χρηματοδοτούν και παρέχουν την κάθε είδους λογιστική υποστήριξη στην Μέση Ανατολή, τον Καύκασο και την Βόρεια Αφρική τεράστια κύματα μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη, με σκοπό, όπως είπα παραπάνω, την ολική μετατροπή της σύνθεσης του πληθυσμού των εθνικών κρατών και την μεταφορά της διαμάχης μεταξύ Χριστιανισμού και Ισλάμ στην Ευρώπη.

Ήδη από το 2005, πολύ πριν αρχίσουν οι τρέχουσες μεταναστευτικές ροές, ο προσποιούμενος τον φιλάνθρωπο Τζορτζ Σόρος (György Schwartz) με το ίδρυμά του Open Society και δώδεκα άλλα ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένου του Robert Bosch Stiftung, ίδρυσε το „European Programme for Integration and Migration“, „Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για την Ενσωμάτωση και τη Μετανάστευση (EPIM). Με τους σχεδόν απεριόριστους οικονομικούς της πόρους, η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε τις εργασίες της με σκοπό „να κάνει την Ευρώπη μια ήπειρο μετανάστευσης και απορρόφησης μεταναστών“ (Friederike Beck: „Das Netzwerk für Migration„).

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του Robert Bosch-Stiftung, το δίκτυο EPIM ίδρυσε και χρηματοδότησε σε 45 ευρωπαϊκές χώρες και σε χώρες από τις οποίες προέρχονται οι φυγάδες 450 οργανώσεις , οργάνωσε 55 Συνέδρια και εξέδωσε 35 βιβλία. Μέχρι το 2011 το EPIM είχε μοιράσει 3,6 εκατομμύρια ευρώ σε 24 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) και 31 Projects. Και άλλα 3 εκατομμύρια ευρώ πήγαν μεταξύ 2013 και 2015 σε 10 Projects. Συνολικά χρηματοδοτούνται από το EPIM 67 οργανώσεις (στο ίδιο άρθρο όπως και παραπάνω). Απο το EPIM χρηματοδοτείται και η ελληνική οργάνωση Greek Refugee Council. Για το ίδιο θέμα αυτό βλέπε και

Μεταναστευτικό και ΜΚΟ
Έργα και ημέρες των συνεργατών του Σόρος στην Ελλάδα
Ο Σόρος χρηματοδοτεί ανθελληνικές ΜΚΟ εντός Ελλάδος
Gelenktes Fliehen – Verursachung und Steuerung von Flucht und Migration

 

„Mήπως υπάρχουν υπερβολικά πολλές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) και εθελοντές στα νησιά του Αιγαίου, μερικές εκ των οποίων προκαλούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνουν;“. Το ερώτημα το έθεσε η βρετανική εφημερίδα „Guardian“. Και όντως: τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου εκτός από την απόβαση προσφύγων και μεταναστών βιώνουν και την απόβαση „ακτιβιστών και αλληλέγγυων“ παντός είδους. Στην Ελλάδα ο αριθμός των ΜΚΟ των „αλληλέγγεων“ και ακτιβιστών που δραστηριοποιούνται στο θέμα των φυγάδων έχει αυξηθεί και πληθυνθεί και οι δράσεις τους έχουν γίνει τόσο δαιδαλώδεις και δυσδιάκριτες, που είναι δύσκολο ή μάλλον αδύνατο να καταγραφούν και να ελεγχθούν. Κανείς δεν γνωρίζει τον ρόλο που παίζουν τα μέλη τους, που αποτελούνται απο νέους ανθρώπους που έτσι βγήκαν απο την ανεργία, ανήκουν στην κατηγορία των ψεκασμένων, σαν τα μέλη και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ ή πρόκειται για τυχάρπαστους, που, όπως λέει το καλαμπούρι, είδαν φως και μπήκαν μέσα, παράδες, περιπέτεια και ασυδοσία.

Ναι, ασυδοσία, γιατί οι οργανώσεις αυτές δεν ελέγχονται, ούτε χρηματοδοτούνται απο το ελληνικό κράτος, αλλά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Γερμανία, Ανγκλία, Γαλλία και άλλες δυτικές χώρες ή από το EPIM του Σόρος. Οι θαλασσοδαρμένοι φυγάδες που έρχονταν απο την Τουρκία έπερναν απο „αλληλέγγυους“ στην Ελλάδα τα „Manuals for Refugees“ εκδόσεως της Open Society του Σόρος, που περιείχαν συμβουλές, χάρτες, τηλέφωνα και μια ακριβή περιγραφή του δρόμου που θα έπρεπε να πάρουν για την δυτική Ευρώπη. Οι οργανώσεις που τα μοιράζαν ήταν η WatchTheMed-Alarm phone και η W2EU, το όνομα της τελευταίας σημαίνει „καλωσορίσατε στην Ευρώπη“.

Και αυτά είναι μόνο ένα μικρό μέρος από την χαοτική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην χώρα μας, η οποία κυβερνάται από τον Σόρος, την Γερμανία και την δυτική Ευρώπη και στην πραγματικότητα, όπως ανέφερα παραπάνω, απο τον άορατο σιωνιστικό Ηγεμόνα, αόρατο, γιατι κυβερνά με τον παρά του, τους έχει όλους αγορασμένους.

Οι άθλιοι καραγκιόζηδες, που προώθησαν όλοι αυτοί στην κυβέρνηση, δεν είχαν ποτέ μια δική τους θέληση, πόσο δε μάλλον την θέληση να εργασθούν για την Ελλάδα. Τους προώθησαν, γιατί όσο πιο βλάκας, τόσο καλύτερος για να περνά τα σχέδια του Ηγεμόνα, την εκτέλεση των Μνημονίων, που οι ίδιοι υπέγραψαν αλλά διστάζουν να εφαρμόσουν (θα τα εφαρμόσουν όμως, ο Ηγεμόνας τους έχει πιασμένους απ‘ το λαιμό), το ξεπούλημα της χώρας μας, την κατάργηση των εθνικών συνόρων, την διάλυση της οικογένειας και της κοινωνίας, όλα αυτά βρίσκονται εν εξελίξει, ελπίζω οι Έλληνες αυτά να τα αντιλαμβάνονται, γιατί εξελίσσονται αργόσυρτα και θεωρούνται φυσιολογικά, όχι, αναρωτηθείτε, που μας πάνε όλα αυτά και θα το καταλάβετε.

Η συμμορία του Τσίπρα με την ανικανότητά της να διαχειριστεί ένα θέμα ζωής και θάνάτου για την πατρίδα μας, έχει όχι μόνο καταστρέψει τον τουρισμό στα πανέμορφα νησιά Χίος, Λέσβος, Σάμος και Κως. αλλά και έκανε και την Ελλάδα ρεζίλι των σκύλων στην Ευρώπη. Σαν Έλληνας που ζώ πάνω από πενήντα χρόνια στην Γερμανία βλέπω, ότι η κάποια εκτίμηση που μας είχαν οι Γερμανοί έχει εξαφανιστεί και την θέση της πήρε η ειρωνία και η απαξίωση για τους ανίκανους Έλληνες, για τους Έλληνες συλλογικά και όχι για τα πολιτικά κοπρόσκυλα που μας φέρανε σ‘ αυτή την θέση. Υπό την επήρεια του τύπου και της τηλεόρασης με τις κατηγορίες τους για ανικανότητα, φαυλότητα και όσα άλλα απαξιωτικά μας προσάπτουν. Εμάς, επαναλαμβάνω, και όχι τους πολιτικούς, που οδήγησαν την Ελλάδα εκεί που σήμερα βρίσκεται, στον πάτο της Ευρώπης.

Απ‘ αυτούς τους ανίκανους και ψεκασμένους πολιτικούς οι Χιώτες και οι κάτοικοι των άλλων νησιών που καταποντίζονται να μην περιμένουν τίποτε, ούτε καν μια κατανόηση για τα προβλήματά τους, δεν αποκλείεται δε, με τις διαμαρτυρίες τους να κατηγορηθούν και ως ακροδεξιοί, ρατσιστές ή χρυσαυγίτες. Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίθει απο τέτοιες οργανώσεις της κατηγορίας Antifa, που ζητούν κάθε ευκαιρία για να αποδείξουν, ότι δεν τρώνε τζάμπα το ψωμί τους.

Και αν οι αναγνώστες με ρωτήσουν, και τότε τι να κάνουν, τί να κάνουμε, θα τους απαντήσω ότι δεν έχω μια θεμελιωμένη απάντηση. Μπορώ να πω κι‘ εγώ αυτά που λένε πολλοί, να συνεχίσουν και να κάνουν τις διαμαρτυρίες τους πιό έντονες, να πάνε στην Αθήνα, όπως οι Κρητικό ή να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές ένα άλλο, κόμμα. Δεν νομίζω όμω, ότι με αυτά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε θα μπορέσει να λυθεί.

Αν τουλάχιστον τα παθήματα μας γίνονταν μαθήματα, αν καθόμασταν να σκεφθούμε το πως λειτουργεί το σατανικό αυτό σύστημα που σαν μια πελώρια αράχνη έχει καθήσει πάνω απο την Ελλάδα και τον κόσμο προκαλώντας πολέμους και καταστροφές και φέρνοντας δυστυχία, θα κάναμε ένα μεγάλο βήμα προς τα μπρος.

16. September 2016
Rubrik: Minderheiten/Flüchtlinge/Migration

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert